Vila Panonija

Vrnjačka Banja se nalazi u centralnom delu Republike Srbije, na putu Kraljevo – Kruševac na oko 200 km od Beograda. sa severa je zaštićena Gledićkim planinama, dok je sa juga, istoka i zapada štiti planina Goč.

Za Vrnjačku Banju se zna još od cara Konstantina i njegovih legija. Poznata po svojim prelepim parkovima i bogatstvu lekovitih mineralnih izvora Vrnjačka Banja je danas najpoznatija banja u Srbiji.

PTK PANONIJA a.d. u Vrnjačkoj Banji ima svoj turistički objekat. Osnovan je kao radničko odmaralište u kome je firma na zasluženi odmor slala svoje radnike. Danas je otvoren i za treća lica. Ne spada u kategorisane objekte pa posluje pod nazivom Gostionica sa prenoćistem VILA PANONIJA.

Položaj VILE PANONIJE u samoj banji je idealan. Nalazimo se pored lekovitog mineralnog izvora Topla voda u samom centru parka i svih dešavanja, ali smo ipak dovoljno zaklonjeni da Vam nudimo mir i privatnost.

U prizemlju hotela se nalazi recepcija, restoran i kuhinja dok su sobe raspoređene na dva sprata.
Sobe  Vam u svakom trenutku nude potpunu intimu. Sve sobe su komforno opremljene i u svakoj se nalazi kupatilo sa kadama i TV u boji sa kablovskom televizijom.

STRUKTURA SOBA
Soba Broj soba Broj ležaja
Jednokrevetnih 6 6
Dvokrevetnih 18 36
Apartman 2 4
UKUPNO 26 46

RESTORAN sala je kapaciteta 48 mesta i u njoj se služe pansionski obroci za goste vile.
Ispred vile je terasa kapaciteta 32 mesta. Sedeti na terasi okruženoj parkom, zaklonjenoj od gužve i saobraćaja, uz piće ili kafu,pravo je zadovoljstvo.

Cenovnik za Vilu Panoniju možete preuzeti ovde

Kontakt podaci:
Tel: 036 615 665
Fax: 036 621 122
Email: vila.panonija@sbb.rs